Wortel sinaasappel smoothie met banaan

Wortel sinaasappel smoothie met banaan

Het is donderdag natuurlijk Koningsdag en ik bedacht mij last-minute dat het misschien toch leuk zou zijn om een recept met een oranje thema op de blog te plaatsen. Helaas is het al bijna donderdag, waardoor ik niet echt de tijd meer had om een recept voor een baksel te bedenken, te maken en uit te schrijven. Het is dan ook een recept voor een oranje smoothie met wortel, sinaasappel en banaan geworden! Start Koningsdag met deze smoothie en je hebt in ieder geval alvast twee stuks fruit en een deel van je groente binnen. Ideaal, toch?

Kardemom en worteltaart havermout

Kardemom en worteltaart havermout

Houd je van worteltaart? En van een goed ontbijt? Dan is dit havermout recept iets voor jou! In deze gezonde havermoutpap zijn namelijk ingrediënten verwerkt die typerend zijn voor een worteltaart, waaronder kaneel, nootmuskaat en rozijnen. Zo kun je gezond ontbijten terwijl je een toch klein beetje het idee hebt dat je een worteltaart eet. Ware het niet dat de textuur van de havermoutpap echt niet lijkt op die van een carrot cake. Maar dat terzijde.

Smoothie Bowl met rode biet, tofu en blauwe bessen

Smoothie Bowl met rode biet, tofu en blauwe bessen

Drink je vaak een smoothie ’s ochtends en wil je eens iets anders proberen? Of heb je inspiratie nodig voor een ontbijt dat niet uit bruinbrood met beleg bestaat? In beide gevallen is deze smoothie bowl met rode biet, tofu en blauwe bessen iets voor jou!