Gewooneenfoodblog 2.0 + Wat voor recepten ontvang je het liefst?

Hoera, een nieuwe website!

Heb je Gewooneenfoodblog.nl vaker bezocht (bijvoorbeeld omdat je je hebt aangemeld voor mijn nieuwsbrief)? Dan is het je misschien wel opgevallen dat deze website behoorlijk traag was. Daardoor duurde het best lang voordat een recept helemaal geladen was. Ook kwam er af en toe een vervelende foutmelding voorbij (maar ik hoop dat jij daar geen last van heb gehad). Het stond dan ook al lange tijd op mijn planning om van webhosting te veranderen én mijn website opnieuw op te zetten zodat deze problemen opgelost zouden zijn. Daar gaan echter extra maandelijkse mee gepaard en ook was het niet geheel zonder risico. Ik zag het al gebeuren dat ik alle recepten die ik tot nu toe had geschreven kwijt zou raken! (Dat is namelijk écht iets voor mij 🙂 ) Vandaar dat ik lange tijd heb getwijfeld of ik de overstap zou wagen.

Ik ben gisteren toch eindelijk van webhosting veranderd! Dat ging zeker niet zonder slag of stoot, noch zonder fouten en problemen. Dankzij wat vriendelijke hulp (en Google) is het toch gelukt om de blog weer operationeel te krijgen. Alle recepten zouden nu iets sneller moeten laden, gelukkig. Ook heb ik wat dingetjes aan het design van de blog veranderd. Bij dezen introduceer ik dan ook met enige trots Gewooneenfoodblog.nl 2.0! Wat vind je ervan?

In de aankomende dagen zal ik nog steeds wat wijzigingen doorvoeren aan het design van de website en wat dingen uitproberen om de snelheid te verbeteren. Het kan dan ook voorkomen dat er af en toe iets niet helemaal juist wordt weergegeven. Zie je echter iets waarvan je denkt “dit klopt écht niet” of kom je een link tegen die naar een lege pagina verwijst? Meld dat dan alsjeblieft in de comments of stuur een mailtje naar info@gewooneenfoodblog.nl. Dan lost ik het zo snel mogelijk op!

Zijn er bepaalde soort recepten die je meer wilt zien?

Ook leek dit mij een mooi momentje om jou om je mening te vragen omtrent de toekomstige recepten. Ik heb de laatste tijd best wel wat ideeën (die ik de helft van de tijd vergeet op te schrijven), maar dat betreffen vaak Aziatische of Italiaanse avondmaaltijden en bijgerechten. Zoals je misschien wel hebt gemerkt aan het soort recepten dat de laatste tijd het meest voorbijkomen. Nu vind ik dat geen probleem, maar ik vraag mij toch af of mijn nieuwsbriefabonnees en bezoekers misschien meer variatie willen 🙂 . Daarom heb ik een poll aangemaakt waarop je aan kunt geven wat voor een soort recepten jij het liefst zou zien. Democratisch, niet waar? Mocht je dus enige invloed willen uitoefenen op de inhoud van de blog, dan is dit je kans! 🙂 Overigens zijn je antwoorden geheel anoniem.