Havermoutpap met blauwe bessen, banaan en vanille
Dit is een simpel recept voor havermoutpap met blauwe bessen, banaan en vanille. Ik maak de havermoutpap met halfvolle melk, maar je kunt zelf natuurlijk rijstmelk, sojamelk, cashewmelk of een andere plantaardige melk gebruiken.
Porties
1persoon
Kook Tijd
8minuten
Porties
1persoon
Kook Tijd
8minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Voeg alle ingrediënten toe aan een steelpannetje, roer ze door elkaar en breng de havermoutpap aan de kook. (Houd eventueel 25 gram blauwe bessen en een klein deel van de banaan achter de hand ter garnering.) Zet het vuur lager zodat de melk net tegen het kookpunt aanzit en kook de havermout twee tot vijf minuten. Roer af en toe, want het kan snel aanbranden. Voeg eventueel wat warm water toe als de havermoutpap niet smeuïg genoeg is.

Gewooneenfoodblog.nl op Social Media

Instagram | Pinterest | Facebook

Heb je het recept gemaakt?

Ik hoor graag wat je ervan vindt! Laat dus vooral een berichtje achter of geef het recept een rating. Heb je er een foto van gemaakt en deze gedeeld op Instagram? Tag mij dan @gewooneenfoodblog.nl zodat ik het resultaat kan zien. Daar word ik blij van!

Gratis de nieuwste recepten ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste recepten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!