Gewooneenfoodblog 2.0 + Wat voor recepten ontvang je het liefst?

Hoera, een nieuwe website!

Heb je Gewooneenfoodblog.nl vaker bezocht (bijvoorbeeld omdat je je hebt aangemeld voor mijn nieuwsbrief)? Dan is het je misschien wel opgevallen dat deze website behoorlijk traag was. Daardoor duurde het best lang voordat een recept helemaal geladen was. Ook kwam er af en toe een vervelende foutmelding voorbij (maar ik hoop dat jij daar geen last van heb gehad). Het stond dan ook al lange tijd op mijn planning om van webhosting te veranderen én mijn website opnieuw op te zetten zodat deze problemen opgelost zouden zijn. Daar gaan echter extra maandelijkse mee gepaard en ook was het niet geheel zonder risico. Ik zag het al gebeuren dat ik alle recepten die ik tot nu toe had geschreven kwijt zou raken! (Dat is namelijk écht iets voor mij 🙂 ) Vandaar dat ik lange tijd heb getwijfeld of ik de overstap zou wagen.

Ik ben gisteren toch eindelijk van webhosting veranderd! Dat ging zeker niet zonder slag of stoot, noch zonder fouten en problemen. Dankzij wat vriendelijke hulp (en Google) is het toch gelukt om de blog weer operationeel te krijgen. Alle recepten zouden nu iets sneller moeten laden, gelukkig. Ook heb ik wat dingetjes aan het design van de blog veranderd. Bij dezen introduceer ik dan ook met enige trots Gewooneenfoodblog.nl 2.0! Wat vind je ervan?

In de aankomende dagen zal ik nog steeds wat wijzigingen doorvoeren aan het design van de website en wat dingen uitproberen om de snelheid te verbeteren. Het kan dan ook voorkomen dat er af en toe iets niet helemaal juist wordt weergegeven. Zie je echter iets waarvan je denkt “dit klopt écht niet” of kom je een link tegen die naar een lege pagina verwijst? Meld dat dan alsjeblieft in de comments of stuur een mailtje naar info@gewooneenfoodblog.nl. Dan lost ik het zo snel mogelijk op!

Zijn er bepaalde soort recepten die je meer wilt zien?

Ook leek dit mij een mooi momentje om jou om je mening te vragen omtrent de toekomstige recepten. Ik heb de laatste tijd best wel wat ideeën (die ik de helft van de tijd vergeet op te schrijven), maar dat betreffen vaak Aziatische of Italiaanse avondmaaltijden en bijgerechten. Zoals je misschien wel hebt gemerkt aan het soort recepten dat de laatste tijd het meest voorbijkomen. Nu vind ik dat geen probleem, maar ik vraag mij toch af of mijn nieuwsbriefabonnees en bezoekers misschien meer variatie willen 🙂 . Daarom heb ik een poll aangemaakt waarop je aan kunt geven wat voor een soort recepten jij het liefst zou zien. Democratisch, niet waar? Mocht je dus enige invloed willen uitoefenen op de inhoud van de blog, dan is dit je kans! 🙂 Overigens zijn je antwoorden geheel anoniem.


[yop_poll id=”1″]

[yop_poll id=”2″]


Oh, en ben je nog geen nieuwsbriefabonnee en wil je gratis de nieuwste recepten in je inbox ontvangen? Meld je dan eenvoudig aan door je emailadres achter te laten!

10 Replies to “Gewooneenfoodblog 2.0 + Wat voor recepten ontvang je het liefst?”

 1. Hoj Bas, ik lees alles van je foodblog.
  Kan dus ook geen keuze maken.
  Ben en blijf geïnteresseerd in alles.
  Complimenten met je blog, het ziet er gewoon geweldig uit!

 2. Hoi Bas
  ik ben altijd al heel tevreden geweest met je website en natuurlijk je recepten!
  kan mij wel voorstellen dat je na verloop van tijd niet echt tevreden bent over je eigen website. Ik heb de polls ingevuld en weet zeker dat het vanaf nu ’n nog betere en mooiere website zal worden!
  ik blijf je in ieder geval elke dag volgen..

  1. Hoi Wim,
   Wederom bedankt voor je bericht! Ik was een tijdje beetje ontevreden met die oude site, maar dat is na verloop van tijd denk ik inderdaad wel normaal. Je ziet dan steeds meer dingen die beter (of gewoon anders) kunnen. Ook nu zijn er nog zát dingen die ik op zich anders wil doen, maar dat komt mettertijd wel. Ik ga mij eerst weer even concentreren op de recepten!
   Groetjes

 3. Hoi Bas,

  Ik heb jouw website pas ontdekt na een zoektocht naar een recept voor kwarktaart. Ik heb veel inspiratie opgedaan op jouw site! Dank je wel daarvoor.
  Het viel me op dat je wel eens eiwitpoeder gebruikt voor je recepten en hierdoor werd ik nieuwsgierig of je veel aan het sporten bent?

  Groeten,

  Amy

  1. Hi Amy,

   Hartelijk bedankt voor je bericht! Ik ben blij dat je wat inspiratie op hebt kunnen doen 🙂 . Ik hoop dat je ook iets aan de recepten hebt die in de toekomst op de blog zullen verschijnen.

   Of ik veel aan het sporten ben? Uhm, “veel” is een erg groot woord. Het is de laatste maanden wat minder geworden, moet ik bekennen, wegens gebrek aan tijd en motivatie (vooral dat laatste 🙂 ). Ik doe tegenwoordig gemiddeld twee keer per week krachtoefeningen. Daarnaast staat het nog steeds op de planning om een keertje te beginnen met hardlopen. Misschien dat daar dit jaar wel iets van terechtkomt.

   En jij?

   Groetjes,
   Bas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *