Gevulde paprika met quinoa en zwarte bonen

Gevulde paprika met quinoa en zwarte bonen

Heb je zin in een gezonde, simpele en vullende maaltijd zonder vlees of vis? Dan is dit recept voor gevulde paprika’s met o.a. quinoa, zwarte bonen en mais misschien wel iets voor jou! Deze veganistische maaltijd zit vol met vezels en plantaardige eiwitten en kan bovendien binnen veertig minuten op tafel staan. Van die veertig minuten hoef je maar twintig minuten écht iets te doen, de helft van de tijd moet je namelijk wachten terwijl de paprika gaart in de oven. Ideaal, toch?

Zoetzure drumsticks met groenten

Zoetzure drumsticks met groenten

Dit is een recept voor een simpele ovenschotel met zoetzure drumsticks, groenten en ananas. Zelf heb ik rijst gekookt voor bij deze drumsticks met zoetzure saus. In plaats daarvan zou je ook wat aardappelen in de ovenschotel kunnen doen. In dat geval heb je écht een eenpansmaaltijd (en weinig afwas)!

Oosterse aardappelschotel met kip en groenten

Oosterse aardappelschotel met kip en groenten

Deze aardappelschotel heeft een Oosters tintje door het gebruik van de kokosmelk, sambal en de babymais. Als je de aardappelen direct op zet en je vervolgens ontfermt over de rest van de ingrediënten, dan heb je de aardappelschotel binnen twintig minuten op tafel (mocht je op zoek zijn naar een snel recept).