Over mij

Welkom op mijn foodblog! Ik ben Bas, 26 jaar jong (inmiddels alweer de 30 gepasseerd) en houd van koken. Niet dat ik er uitzonderlijk goed in ben, maar dat maakt het des te leuker wanneer een maaltijd, snack of baksel daadwerkelijk gelukt is.

Helaas is dat wat ik maak niet altijd een succes. Denk aan een cake die op onverklaarbare wijze niet rijst en alles behalve luchtig is. Maar goed, men leert door te vallen en weer op te staan (of in dit geval door te bakken en dingen weg te gooien). Dat vind ik juist zo leuk aan koken: nieuwe dingen uitproberen, experimenteren en verschillende smaken met elkaar combineren.

Just so you know, op m’n blog vind je enkel de recepten van de gerechten die wél gelukt zijn.

Persoonlijk volg ik geen strikt dieet, noch hanteer ik wat betreft eten een bepaalde levensstijl. M’n recepten zijn dan ook niet veganistisch, Paleo-verantwoord of de naam Clean Eating waardig. Natuurlijk zullen bepaalde recepten binnen bepaalde diëten of levenswijzen passen, maar dat zal dan toevallig zijn. Dit is gewoon een fooblog met recepten van dingen die ik zelf lekker vind.

Ik ben de foodblog gestart omdat ik het leuk vind om te schrijven, een website te ontwerpen en – daar ben ik achter gekomen – foodfoto’s te maken. Ook al is dat laatste iets waar ik nog veel over te leren heb! Tevens dient m’n blog als inspiratiebron wanneer ik weer eens geen flauw idee heb wat ik wil eten (en dat gebeurt maar al te vaak).

Ik hoop dat jij ook geïnspireerd raakt!

Heb je een vraag, opmerking, kritische noot of positieve feedback? Dan hoor ik dan natuurlijk graag. Je kunt mailen naar info@gewooneenfoodblog.nl of een berichtje achterlaten bij één van de blogposts.