Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding succesvol | Gewoon een foodblog!

Wat leuk dat je je hebt ingeschreven op de nieuwsbrief van Gewoon een foodblog! Je ontvangt nu automatisch nieuwe recepten per e-mail. Ik probeer om elke week minstens één recept toe te voegen, soms zijn dit er meer.

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch ook de andere berichten die toegevoegd worden aan Gewooneenfoodblog.nl. Dit kunnen bijvoorbeeld reviews van keukenartikelen en kookboeken zijn, maar ook andere berichten die ik toevoeg aan de website. Het komt niet vaak voor dat je zo’n mail ontvangt.

Wil je alleen de recepten en niet de overige berichten ontvangen? Klik dan op de tekst Welke nieuwsbrieven wil je ontvangen? onderin een nieuwsbrief die je hebt ontvangen. Je kunt dan kiezen welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Bedankt voor het volgen van de blog!

Jouw mening telt (een beetje)

Ps. Ik ben bezig met een klein onderzoekje naar het soort recepten dat mijn nieuwsbriefabonnees het liefste ontvangen. Als ik merk dat mensen massaal aangegeven dat ze hetzelfde soort recepten willen zien, dan kan ik mijn recepten daar een beetje op aanpassen. Wel zo handig, toch? Ik maak de recepten immers niet voor mijzelf. 🙂 Mocht je hieraan mee willen doen, dan kun je de onderstaande vragen invullen. Je antwoorden zijn geheel anoniem en worden niet gekoppeld aan je e-mailadres.

[yop_poll id=”1″]

[yop_poll id=”2″]