Pasta met geroosterde paprikasaus en balsamico-champignons

Pasta met geroosterde paprikasaus en balsamico-champignons

Heb je zin in een lekkere pasta met een simpele saus? En vind je paprika, balsamico en champignons lekker? Dan is dit recept iets voor jou. Dat zijn namelijk dé ingrediënten die bepalend zijn voor de smaak van deze pasta met geroosterde paprikasaus en balsamico-champignons. Zoals de titel van het gerecht al doet vermoeden. Als je een pot geroosterde paprika’s gebruikt, dan zou dit gerecht binnen 20 minuten op tafel kunnen staan. Het is dan ook ideaal als je geen zin hebt om uitgebreid te koken, maar wel een enigszins gezonde maaltijd wilt eten. Bovendien kun je het gerecht makkelijk naar eigen wens aanpassen. Voeg bijvoorbeeld (vegetarische) kipstukjes toe, gebruik een paddenstoelenmix in plaats van champignons of doe er een Spaans pepertje doorheen als je van pittig eten houdt.

Ensaladilla Rusa (Russische Salade op Spaanse wijze)

Ensaladilla Rusa (Russische Salade op Spaanse wijze)

Aangezien het bijna Pasen is, had ik even gekeken hoeveel gerechten ik op m’n blog had geplaatst waarin eieren een belangrijke rol spelen. En dat blijken er niet eens zoveel te zijn. Vandaar dat ik mijn Ensaladilla Rusa met je deel! Ensaladilla Rusa is de Spaanse versie van de Russische salade. Deze salade bevat onder meer aardappelen, wortelen, sperziebonen, olijven en ei.

Spaghetti met kip, geroosterde paprika, knoflook en peper

Spaghetti met kip, geroosterde paprika, knoflook en peper

Dit is een goedkoop, snel en makkelijk pasta recept met kip en groenten. Geroosterde paprika, geroosterde knoflook en rode peper dienen als basis voor een pittige saus. Garneer met Parmezaanse kaas, basilicum en luciferdunne reepjes rode peper.