Wrappizza met aubergine, tomaat, paprika en ham

Wrappizza met aubergine, tomaat, paprika en ham

Haal je ook wel eens een pak wraps, gebruik je er twee en blijf je achter met de rest? Vries de overgebleven wraps dan in en maak af en toe een wrappizza. De naam zegt het eigenlijk al een beetje: het is een pizza, maar dan gebruik je een wrap als bodem. Zo’n wrappizza hoeft maar een minuutje of acht de oven in, waardoor je binnen no-time een lekkere (en ietwat gezondere) pizza met verse ingrediënten op tafel kunt zetten! Voor dit recept maak ik gebruik van ham, cherrytomaatjes, aubergine en paprika, maar je kunt er natuurlijk op doen wat je lekker vindt. In de blogpost geef ik enkele suggesties.

Tonijnsalade met augurken, kappertjes en rode ui

Tonijnsalade met augurken, kappertjes en rode ui

Wil je zelf tonijnsalade maken? Dan is dit recept iets voor jou! Er zijn verschillende manieren waarop je tonijnsalade kunt maken, afhankelijk van de ingrediënten die je lekker vindt. Deze tonijnsalade is gemaakt met tonijn, augurken, kappertjes en rode ui.