Tagliatelle met spinazie, tomaatjes en spek

Tagliatelle met spinazie, tomaatjes en spek

Dit is een héél simpel recept voor een pastagerecht met spinazie dat je binnen een kwartiertje op tafel kunt zetten. Bovendien smaakt het nog heerlijk ook! De hoofdingrediënten voor dit gerecht zijn verse spinazie, cherrytomaatjes en spekjes, maar de ui, knoflook en gember zijn eigenlijk even belangrijk. Geroosterde pijnboompitjes maken de pasta helemaal af.

Rode bietenrisotto met appel en rode wijn

Rode bietenrisotto met appel en rode wijn

Dit is een simpel recept voor een rode bietenrisotto met appel, bleekselderij en rode wijn. Risotto is eerlijk gezegd iets wat ik heel weinig eet. Ik heb namelijk altijd het idee dat het veel werk is (aangezien je erbij moet blijven en moet blijven roeren in een pannetje). Ik ben echter blij dat ik voor het eerst in maanden weer een keer risotto had gemaakt! Deze rode bietenrisotto smaakt namelijk goed.

Salade met quinoa, rode biet, peer, rozijn en hüttenkäse

Salade met quinoa, rode biet, peer, rozijn en hüttenkäse

Heb je zin in een gezonde, gemakkelijke én snelle maaltijd? Dan is deze maaltijdsalade met quinoa iets voor jou. De salade bestaat uit quinoa, rode biet, peer, rozijn, rode ui, geroosterde pecannoten en aangemaakte hüttenkäse.

Spaghetti met kip, geroosterde paprika, knoflook en peper

Spaghetti met kip, geroosterde paprika, knoflook en peper

Dit is een goedkoop, snel en makkelijk pasta recept met kip en groenten. Geroosterde paprika, geroosterde knoflook en rode peper dienen als basis voor een pittige saus. Garneer met Parmezaanse kaas, basilicum en luciferdunne reepjes rode peper.