Worteltaart energieballetjes (Carrot Cake Bliss Balls)

Worteltaart energieballetjes (Carrot Cake Bliss Balls)

Kun je soms rond een uurtje of vier ’s middags wel wat extra energie gebruiken? En heb je geen zin in Cup-a-Soup of koffie? Zorg er dan voor dat je in het vervolg een paar worteltaart energieballetjes bij de hand hebt! Deze glutenvrije energieballetjes van o.a. dadels, wortelen en pecannoten zijn in een handomdraai gemaakt, lang te bewaren in de koelkast en kunnen ingevroren worden. Ideaal, toch?

Zwarte bonen mokka brownies met Whey

Zwarte bonen mokka brownies met Whey

Houd je van chocolade? En heb je soms zin in een eiwitrijke snack die weinig suiker bevat? Dan is dit recept voor zwarte bonen mokka brownies iets voor jou! Deze eiwitrijke zwarte bonen mokka brownies zijn héél makkelijk om te maken, smaken níét naar zwarte bonen, zijn lekker smeuïg en een tikje decadent. In dit recept wordt chocolade eiwitpoeder aan de brownies toegevoegd, maar je zou dat ook achterwege kunnen laten als je het niet in huis hebt.

Pecanboter met dadels en kaneel

Pecanboter met dadels en kaneel

Wil je eens iets anders op jouw brood, rijstwafel of cracker smeren? Maak dan deze simpele pecannotenboter met dadels en kaneel! Eigenlijk is het een soort van kruising tussen een fruitspread en een notenboter, maar aangezien ‘ie verhoudingsgewijs meer pecannoten dan dadels bevat ben ik toch voor de naam ‘pecanboter’ gegaan. Het is in ieder geval héél gemakkelijk om te maken en nog best gezond ook!

Geroosterde witlof met ui en pecannoten

Geroosterde witlof met ui en pecannoten

Als je van witlof én van simpele recepten houdt, dan is dit recept voor geroosterde witlof met ui en pecannoten echt iets voor jou. Na een minimale voorbereidingstijd van enkele minuten hoef je de witlof alleen nog maar in de oven te schuiven en even geduld te hebben. Simpel, toch?

Salade met quinoa, rode biet, peer, rozijn en hüttenkäse

Salade met quinoa, rode biet, peer, rozijn en hüttenkäse

Heb je zin in een gezonde, gemakkelijke én snelle maaltijd? Dan is deze maaltijdsalade met quinoa iets voor jou. De salade bestaat uit quinoa, rode biet, peer, rozijn, rode ui, geroosterde pecannoten en aangemaakte hüttenkäse.