Griekse couscous salade
Porties Prep Tijd
2personen 5minuten
Kook Tijd
10minuten
Porties Prep Tijd
2personen 5minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Salade
Dressing
Instructies
  1. Verhit een klein beetje olijfolie in een hoge pan en fruit de halve teen knoflook gedurende een minuut of vier. Voeg dan het water toe, breng aan de kook en doe er wat zeezout doorheen. Roer de couscous erdoorheen, haal de pan van de warmtebron en laat de couscous afgedekt vijf minuten staan (of totdat al het water is opgenomen).
  2. Snijd ondertussen alle ingrediënten voor de salade en zet ze aan de kant totdat de couscous klaar is.
  3. Maak ook de dressing alvast door de ingrediënten goed door elkaar te mengen (voeg eventueel de ingrediënten beetje bij beetje toe totdat je de gewenste smaak hebt bereikt).
  4. Meng tot slot alle ingrediënten goed door elkaar en serveer de salade op kamertemperatuur. Eventuele restjes kun je makkelijk enkele dagen bewaren in de koelkast.

Gewooneenfoodblog.nl op Social Media

Instagram | Pinterest | Facebook

Heb je het recept gemaakt?

Ik hoor graag wat je ervan vindt! Laat dus vooral een berichtje achter of geef het recept een rating. Heb je er een foto van gemaakt en deze gedeeld op Instagram? Tag mij dan @gewooneenfoodblog.nl zodat ik het resultaat kan zien. Daar word ik blij van!

Gratis de nieuwste recepten ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste recepten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!