Pure chocolade kwarktaart met frambozensaus

Pure chocolade kwarktaart met frambozensaus

Ben je een liefhebber van chocolade? En van simpele kwarktaarten? Dan is dit recept voor een pure chocolade kwarktaart met frambozensaus waarschijnlijk iets voor jou! De taart hoeft niet afgebakken te worden en bevat relatief weinig ingrediënten. Zo bevat de vulling enkel magere kwark, pure chocolade, gelatine en optioneel wat rauwe cacao en/ of suiker. Overigens kun je de kwarktaart ook prima met witte- of melkchocolade maken, als je dat lekkerder vindt. Indien je meer een aardbeien- dan frambozenliefhebber bent kun je aardbeien gebruiken voor de saus. Of je laat de saus gewoon achterwege.

Flespompoen chili met bonen en linzen

Flespompoen chili met bonen en linzen

Heb je zin in een simpele vegetarische Mexicaanse chili (oftewel een chili sin carne)? Dan is dit recept voor een flespompoen chili met bonen en linzen misschien wel iets voor jou! Welke bonen je toevoegt aan de chili maakt niet uit. Ik heb gekozen voor zwarte bonen en kidneybonen, maar je kunt ook één soort bonen gebruiken of juist nog een derde boonsoort toevoegen. De linzen kun je overigens vervangen door extra bonen of quinoa, indien je geen groot fan van linzen bent.

Rode bieten smoothie met blauwe bessen en banaan

Rode bieten smoothie met blauwe bessen en banaan

Heb je zin in een smoothie waarmee je jouw dag goed kunt beginnen of waarmee je een middagdipje de baas kunt worden? Dan is dit recept voor een rode bieten smoothie met blauwe bessen en banaan iets voor jou! De smoothie is een gemakkelijke manier om honderd gram groente binnen te krijgen, bevat ingrediënten die zowel bloeddruk als slechte cholesterol kunnen verlagen én smaakt prima. Wat wil je nog meer?

Mini aardbeien kwarktaartjes met kokos en chocolade

Mini aardbeien kwarktaartjes met kokos en chocolade

Wil je jouw Valentijn dinsdag trakteren op een lekker én gezond dessertje? Of krijg je binnenkort visite en wil je jouw gasten een simpel doch lekker taartje voorschotelen? Dan is dit recept voor glutenvrije mini aardbeien kwarktaartjes met kokos en chocolade misschien wel iets voor jou!