Spaanse flamenco eieren (Huevos a la Flamenca)

Spaanse flamenco eieren (Huevos a la Flamenca)

Heb je zin in een eiergerecht dat geschikt is als lunch, brunch en diner? En vind je zowel tomaten als de smaken uit de Spaanse keuken lekker? Dan is dit recept voor Spaanse flamenco eieren iets voor jou! In het recept wordt chorizo gebruikt, maar een vegetarische versie zonder chorizo smaakt ook goed. Daarnaast bevat het gerecht typisch Spaanse ingrediënten zoals sherry, geroosterde paprika en gerookt paprikapoeder. Bovendien kan het recept gemakkelijk naar eigen wens aangepast worden. In de blog vind je daar suggesties voor!

Gehaktballetjes met pittige tomatensaus

Gehaktballetjes met pittige tomatensaus

Houd je van een beetje spicy? Dan is dit simpele recept voor gehaktballetjes met pittige tomatensaus iets voor jou! Houd je juist niet van spicy? Niets aan de hand, je kunt het recept namelijk makkelijk aanpassen. De gehaktballetjes zijn leuk voor bij een borrel, maar ook ideaal voor bij een makkelijke avondmaaltijd. Serveer ze dan bijvoorbeeld met in de oven gebakken aardappelen en wat groenten.

Ensaladilla Rusa (Russische Salade op Spaanse wijze)

Ensaladilla Rusa (Russische Salade op Spaanse wijze)

Aangezien het bijna Pasen is, had ik even gekeken hoeveel gerechten ik op m’n blog had geplaatst waarin eieren een belangrijke rol spelen. En dat blijken er niet eens zoveel te zijn. Vandaar dat ik mijn Ensaladilla Rusa met je deel! Ensaladilla Rusa is de Spaanse versie van de Russische salade. Deze salade bevat onder meer aardappelen, wortelen, sperziebonen, olijven en ei.