Wortel sinaasappel smoothie met banaan
Dit is een recept voor een simpele smoothie met wortel, sinaasappel en banaan. De chiazaad, hennepzaad en kokosrasp zijn optioneel en hoef je niet toe te voegen. Je kunt een (plantaardige) melk naar keuze gebruiken; ik heb voor de smoothie op de foto’s halfvolle melk gebruikt. Ik heb een handsinaasappel gebruikt, maar je kunt ook een perssinaasappel gebruiken.
Porties Prep Tijd
1persoon 10minuten
Porties Prep Tijd
1persoon 10minuten
Ingrediënten
Wortel sinaasappel banaan smoothie
Optioneel
Instructies
  1. Schil een wortel van ongeveer 100 a 120 gram, maak de sinaasappel schoon en pel de banaan. Voeg alle ingrediënten toe aan een blender en laat de machine een minuut of twee draaien totdat je een gladde smoothie hebt. Je zou eerst de helft van de (plantaardige) melk kunnen toevoegen zodat je beter de dikte van de smoothie kunt bepalen. Afhankelijk van de grootte van de banaan en sinaasappel heb je misschien meer of minder nodig dan in het recept staat aangegeven.

Gewooneenfoodblog.nl op Social Media

Instagram | Pinterest | Facebook

Heb je het recept gemaakt?

Ik hoor graag wat je ervan vindt! Laat dus vooral een berichtje achter of geef het recept een rating. Heb je er een foto van gemaakt en deze gedeeld op Instagram? Tag mij dan @gewooneenfoodblog.nl zodat ik het resultaat kan zien. Daar word ik blij van!

Wat vind je van dit recept?
[Gemiddelde score: 4.2]

Gratis de nieuwste recepten ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste recepten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!