Zelf eiersalade maken

Zelf eiersalade maken

Dit is een simpel recept voor een snelle eiersalade. Het recept is grotendeels gebaseerd op de eiersalade die ik maakte in de brasserie waar ik tijdens mijn studie heb gewerkt. Misschien is het iets om tijdens Pasen op tafel te zetten?

Ensaladilla Rusa (Russische Salade op Spaanse wijze)

Ensaladilla Rusa (Russische Salade op Spaanse wijze)

Aangezien het bijna Pasen is, had ik even gekeken hoeveel gerechten ik op m’n blog had geplaatst waarin eieren een belangrijke rol spelen. En dat blijken er niet eens zoveel te zijn. Vandaar dat ik mijn Ensaladilla Rusa met je deel! Ensaladilla Rusa is de Spaanse versie van de Russische salade. Deze salade bevat onder meer aardappelen, wortelen, sperziebonen, olijven en ei.

Italiaanse tonijnsalade

Italiaanse tonijnsalade

Het is mij een tijdje geleden opgevallen dat ik vrijwel alleen maar recepten voor avondmaaltijden op m’n foodblog plaats. Het werd dan ook tijd om eens iets anders toe te voegen. Aangezien de meest bekeken pagina op deze foodblog mijn recept voor tonijnsalade is, leek het mij leuk om daar een variant op te bedenken. Het resultaat? Deze simpele Italiaanse tonijnsalade. Overigens kun je deze tonijnsalade in een handomdraai omtoveren tot een snelle pastasalade met tonijn.