Chinese groentesoep met tofu en zoodles

Chinese groentesoep met tofu en zoodles

Heb je zin in een simpele, lichte en vegetarische soep met Oosterse smaken? Die je in vijftien tot twintig minuten op tafel kunt zetten? Dan is dit recept voor een Chinese groentesoep met tofu en zoodles iets voor jou! Ingrediënten die gebruikt worden zijn onder andere Chinese kool, peultjes, shiitakes, noedels van courgette, gember en tofu.

Dak Bokkeum Tang (Koreaanse stoofpot)

Dak Bokkeum Tang (Koreaanse stoofpot)

Heb je zin in een simpele stoofpot met een beetje pit? Dan is Dak Bokkeum Tang iets voor jou! Dak Bokkeum Tang is een Koreaans gerecht met kip, aardappelen en wortelen. Het gerecht hoort gemaakt te worden met gochujang (een pittige Koreaanse pasta), maar het recept bevat ook een versie zonder die specifieke chilipasta.

Thaise gehaktballetjes met pindasaus

Thaise gehaktballetjes met pindasaus

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets heb toegevoegd aan m’n foodblog. Vanwege diverse verjaardagen, feestjes en borrels is het er niet echt van gekomen. Vandaar dat ik het nu tijd vond om een simpel gerechtje te posten: Thaise gehaktballetjes in pindasaus! De gehaktballetjes (zonder ei) zijn op smaak gebracht met diverse Aziatische smaakmakers, waaronder bosuitjes, citroengras, verse gemberwortel, vissaus en Thaise rode curry pasta. Serveer de gehaktballetjes bijvoorbeeld met bami of met rijst en pittige sperzieboontjes!

Zoetzuur ingelegde komkommer

Zoetzuur ingelegde komkommer

Ga direct naar het onderstaande recept Over de zoetzuur ingelegde komkommer Ik had van de week een komkommer gehaald omdat ‘ie in de aanbieding was.…

Babi ketjap

Babi ketjap

Over de snelle Babi ketjap Dit is een simpel recept waarmee je binnen no-time een lekkere babi ketjap op tafel zet. Wil je er meer…