Zelf eiersalade maken
Porties
2personen
Kook Tijd
10minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Kook de eieren in 7 minuten hard in een pan met gezouten water. Laat de gekookte eieren schrikken door de eieren koud te spoelen onder de kraan of ze in een bak met ijswater te leggen. Pel de eieren en leg ze in een bakje met koud water totdat ze helemaal zijn afgekoeld.
  2. Snijd de eieren klein. Ik vind het handig om een eiersnijder te gebruiken en elk ei daar twee keer mee te snijden. Leg een ei er eerst in de lengte op en snijd ‘m doormidden. Draai dat ei een kwartslag en snijd ‘m nog een keer doormidden zodat je allemaal kleine, dunne reepjes krijgt.
  3. Vermeng de gesneden eieren met de frietsaus, dijonmosterd, kerriepoeder, peper en zout. Je kunt deze ingrediënten het beste beetje bij beetje toevoegen totdat je de gewenste textuur en smaak hebt bereikt. Snijd tot slot de peterselie en bieslook zo klein mogelijk en meng deze ingrediënten door de eiersalade.

Gewooneenfoodblog.nl op Social Media

Instagram | Pinterest | Facebook

Heb je het recept gemaakt?

Ik hoor graag wat je ervan vindt! Laat dus vooral een berichtje achter of geef het recept een rating. Heb je er een foto van gemaakt en deze gedeeld op Instagram? Tag mij dan @gewooneenfoodblog.nl zodat ik het resultaat kan zien. Daar word ik blij van!

Wat vind je van dit recept?
[Gemiddelde score: 4.7]

Gratis de nieuwste recepten ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste recepten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!