Pure chocolade kwarktaart met frambozensaus

Pure chocolade kwarktaart met frambozensaus

Ben je een liefhebber van chocolade? En van simpele kwarktaarten? Dan is dit recept voor een pure chocolade kwarktaart met frambozensaus waarschijnlijk iets voor jou! De taart hoeft niet afgebakken te worden en bevat relatief weinig ingrediënten. Zo bevat de vulling enkel magere kwark, pure chocolade, gelatine en optioneel wat rauwe cacao en/ of suiker. Overigens kun je de kwarktaart ook prima met witte- of melkchocolade maken, als je dat lekkerder vindt. Indien je meer een aardbeien- dan frambozenliefhebber bent kun je aardbeien gebruiken voor de saus. Of je laat de saus gewoon achterwege.

Rijstsalade met makreel, rode biet en mierikswortel

Rijstsalade met makreel, rode biet en mierikswortel

Heb je zin in een simpele maaltijdsalade met gerookte makreel? Dan is dit recept voor een rijstsalade met makreel, rode biet en mierikswortel misschien wel iets voor jou! Deze maaltijdsalade kan supersnel op tafel staan als je voorgekookte rode bieten gebruikt. Het enige wat je dan hoeft te doen is wat rijst te koken en de rest van de ingrediënten te snijden. Overigens smaakt de salade ook prima met kip in plaats van makreel of zónder makreel voor een vegetarische versie.

Rode bieten smoothie met blauwe bessen en banaan

Rode bieten smoothie met blauwe bessen en banaan

Heb je zin in een smoothie waarmee je jouw dag goed kunt beginnen of waarmee je een middagdipje de baas kunt worden? Dan is dit recept voor een rode bieten smoothie met blauwe bessen en banaan iets voor jou! De smoothie is een gemakkelijke manier om honderd gram groente binnen te krijgen, bevat ingrediënten die zowel bloeddruk als slechte cholesterol kunnen verlagen én smaakt prima. Wat wil je nog meer?

Mini aardbeien kwarktaartjes met kokos en chocolade

Mini aardbeien kwarktaartjes met kokos en chocolade

Wil je jouw Valentijn dinsdag trakteren op een lekker én gezond dessertje? Of krijg je binnenkort visite en wil je jouw gasten een simpel doch lekker taartje voorschotelen? Dan is dit recept voor glutenvrije mini aardbeien kwarktaartjes met kokos en chocolade misschien wel iets voor jou!

kabeljauw korma met kwark

kabeljauw korma met kwark

Heb je zin in een gezond, simpel en lekker Indiaas eenpansgerecht met vis? Dan is dit recept voor kabeljauw korma iets voor jou! Meestal wordt een korma gerecht gemaakt met volle yoghurt en wat room, maar deze heb ik vervangen door kwark en magere melk (kokosmelk is ook een optie). Mijn kabeljauw korma is dan ook een variant op het Indiase gerecht; zeker smaakvol, niet geheel traditioneel.

Kiwi avocado kwarktaart

Kiwi avocado kwarktaart

Krijg je binnenkort visite en wil je ze een taart voorschotelen die net even iets anders is dan men misschien gewend is? Of wil je een…

Smoothie Bowl met rode biet, tofu en blauwe bessen

Smoothie Bowl met rode biet, tofu en blauwe bessen

Drink je vaak een smoothie ’s ochtends en wil je eens iets anders proberen? Of heb je inspiratie nodig voor een ontbijt dat niet uit bruinbrood met beleg bestaat? In beide gevallen is deze smoothie bowl met rode biet, tofu en blauwe bessen iets voor jou!

Bananen kwarktaart met kokos en chocolade

Bananen kwarktaart met kokos en chocolade

Zin in een gezond tussendoortje, dessert of ontbijt? Maak dan eens deze bananen kwarktaart met kokos en chocolade. Ja, je lees het goed, taart voor ontbijt. Dankzij de ingrediënten die erin gaan kun je deze multifunctionele kwarktaart guilt-free op elk moment van de dag nuttigen. Ideaal, toch?