Wrappizza met aubergine, tomaat, paprika en ham
Dit is een simpel recept voor een snel pizzaatje met een wrap als bodem. Nuttig er bijvoorbeeld één als lunch of maak twee compleet verschillende wrappizza’s voor een divers avondmaaltijd!
Porties Prep Tijd
1persoon 5minuten
Kook Tijd
8minuten
Porties Prep Tijd
1persoon 5minuten
Kook Tijd
8minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm een oven voor op 200 graden.
  2. Smeer de wrap in met de tomatenpuree. Je kunt de tomatenpuree eventueel eerst op smaak brengen met een beetje kruiden, olijfolie en peper en zout voordat je de tomatenpuree uitspreidt over de wrap.
  3. Beleg de wrap met een paar plakjes ham. Snijd de groenten in kleine blokjes (zodat ze snel gaar zijn) en verdeel over de wrap. Snijd de cherry tomaatjes door de helft en nogmaals door de helft, verdeel ze vervolgens over de wrap. Strooi de kappertjes erover, evenals de Italiaanse kruiden. Voeg optioneel en naar smaak tabasco, peper en zout toe.
  4. Besprenkel met wat olijfolie en doe er tot slot een handje kaas naar keuze over. Je kunt natuurlijk gewone geraspte kaas gebruiken, maar ook mozzarella. Zelf had ik er Parrano snippers overheen gedaan.
  5. Bak de wrappizza ongeveer acht minuten in de oven; zolang duurde het bij mij om een knapperige bodem te krijgen. Houd de wrappizza tussentijds af en toe in de gaten, want vooral de randen kunnen snel verbranden.
  6. Garneer met verse basilicum en eet smakelijk!

Gewooneenfoodblog.nl op Social Media

Instagram | Pinterest | Facebook

Heb je het recept gemaakt?

Ik hoor graag wat je ervan vindt! Laat dus vooral een berichtje achter of geef het recept een rating. Heb je er een foto van gemaakt en deze gedeeld op Instagram? Tag mij dan @gewooneenfoodblog.nl zodat ik het resultaat kan zien. Daar word ik blij van!

Gratis de nieuwste recepten ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste recepten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!